Follow us on

Kinderfeestjes waar iedereen plezier aan beleeft!

Thuis in heel België.

Voor een kinderfeestje op maat kunnen wij bij u thuis komen.

Activiteiten voor kinderen.

Dankzij ons zullen niet alleen uw kinderen, maar ook ouders een gezellige middag beleven, waar ze met plezier aan zullen terugdenken.

We bieden veel verschillende formules en thema's aan, zoals een piratenavond, een circusavond en een wellnessavond. U kunt ook zelf een thema voorstellen, zodat wij u een programma op maat kunnen aanbieden.

Le jeu
Het spel
Met onze animaties kies je voor superleuk entertainment voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten en tuinfeesten, geschikt voor je kleine boefjes. Er zijn activiteiten voor jong en oud.

Fiefeestjes is vermaak voor iedereen.

La découverte
De ontdekking
Uw kinderen kunnen nieuwe uitdagingen aangaan als geheim agent, wetenschapper, piraat, enz.
Le plaisir
Het plezier
In het gezelschap van Fiefeestjes ontpoppen kinderen zich tot ongelooflijke dansers, detectives, ballondraaiers, acteurs, fotografen... en creëren ze hun eigen fantastische kinderfeestjes zonder zich te vervelen. Onze animatie op maat kan bij u thuis of op locatie plaatsvinden.
L'aventure
Het avontuur
Met onze animaties kies je voor superleuk entertainment voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten en tuinfeesten, geschikt voor je jonge en oudere rakkers.
Rated 4.9 of 5

Enkele reacties

Homepage SEO elementor

La fête a été plus que réussie !

MAMAN DE FLEUR
Homepage SEO elementor

Merci pour le divertissement super amusant de dimanche, il vaut la peine d'être répété.

PAPA DE SAM

Contacteer contact

Vul het contactformulier in.

Fiefeestje is de referentie voor de verjaardag van uw kinderen of voor elke andere gelegenheid. We hebben veel verschillende formules op maat ontwikkeld, dus er is genoeg keuze voor, iedereen.

Heb je toch nog vragen over één of meerdere van deze formules? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fiefeestje is de animatie voor de kinderen van alle leeftijden

Uw zoon of dochter viert binnenkort zijn verjaardag en u wilt een origineel feest organiseren met zijn vrienden? Bij Fiefeestjes kies je voor een professioneel amusement voor kinderen over het hele land.
Voor kinderen vanaf 4 jaar!

Van de verjaardag tot het communiefeest

We bieden veel verschillende formules en thema's aan, zoals een piraatfeestje, een circusfeestje te organiseren en een boevenfeestje. U kunt ook zelf een thema voorstellen, zodat wij voor u een programma op maat kunnen maken.

NL