Follow us on

Boevenfeestje

Houden uw kinderen van tekenfilmschurken op tv? Een boevenfeestje, door Fiefeestjes, is zeker de perfecte oplossing. De feestpolitie controleert de kinderen met een kleine test en stop ze dan in de gevangenis.

Een echte schurkenervaring
De feestpolitie komt naar het feest. Slechteriken werden gespot op het politiebureau toen ze op het feest moesten zijn. De feestpolitie heeft een gezochte poster bij zich voor de feestganger. De feestpolitie controleert de kinderen met een kleine test en zet ze vervolgens in de gevangenis. De kinderen verkleden zich als gevangenen en krijgen een bal aan hun voeten. Ook een snor mag niet ontbreken. We maken een groepsfoto als bewijs van alle aanwezige boeven.
Leuke missies
De feestpolitie vertelt hen dat echte boeven niet in een gevangenis blijven zitten, dus dat ze eruit moeten ontsnappen. Om te kunnen ontsnappen, moeten ze allerlei missies volbrengen. Als ze slagen, ontvangen ze een beloning die de echte oplichter hen heeft gebracht.
Prijs
Mail naar info@fiefeestjes.be voor onze tarieven.
Vul het contactformulier in

Fiefeestje is de referentie voor de verjaardag van uw kinderen of voor elke andere gelegenheid. contact dus er is genoeg keuze voor, iedereen.

Heb je toch nog vragen over één of meerdere van deze formules? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

NL