Follow us on

Superheldenfeestje

Kinderen krijgen een schattige goodiebag om alle knutselwerkjes en goodies tijdens het feest te verzamelen. Ze maken ook een echte pin-on pyjama-heldenbadge.

  • Alle kinderen kiezen welke held ze willen zijn (Gekko; zorgt ervoor dat hij op muren kan lopen en zich overal aan kan hechten. De superkracht van Connor Connor ( Catboy) maakt het super snel en Amaya ( Owlette) Amaya kan kilometers in de lucht kijken) en maak hun eigen masker van hun favoriete held.

De pyjamahelden hebben een nieuwe missie! Romeo is van plan het feest te verpesten, maar gelukkig zijn de helden hier om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt! Als alle taken zijn voltooid, is er een verrassing voor alle aanwezige helden in pyjama en kan het feest uren duren!

Prijs
Mail naar info@fiefeestjes.be voor onze tarieven.
Vul het contactformulier in

Fiefeestje is de referentie voor de verjaardag van uw kinderen of voor elke andere gelegenheid. contact dus er is genoeg keuze voor, iedereen.

Heb je toch nog vragen over één of meerdere van deze formules? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

NL