Follow us on

Circusfeestje

Alle kinderen zijn dol op het circus. Het is daarom een ​​goed idee om een circusfeestje te organiseren.

Receptie
De circusdirecteur heet de kinderen welkom. De kinderen versieren een cadeauzakje waarin alle verrassingen en knutselwerkjes zitten die ze tijdens het feest gaan maken. De circusdirecteur vertelt de kinderen dat de paarden zijn weggelopen uit het circus. Hij heeft de hulp van de kinderen nodig om ze te vinden, maar voordat ze hem kunnen helpen, moeten ze een circuskostuum aantrekken!
Kostuum en fotoshoot
Het is dus een verkleedpartij en fotoshoot, waarbij we een foto maken van de circusartiesten. De kinderen zullen 5 circusproeven doen. Bij elke geslaagde test ontvangen ze materiaal om een ​​stokpaard te maken. Er is ook een acteerproef met maskers. Ze moeten zichzelf balanceren met een paraplu op een evenwichtsbalk, jongleren, wormen bijten en gekke vruchten door een circushoed halen.
Een paard maken.
Als al deze taken succesvol zijn, beginnen de circusartiesten met het maken van hun stokpaardjes. Als alle paarden klaar zijn, krijgen de kinderen de sleutel van de circusschatkist, met daarin een snack voor alle kinderen en een cadeautje van het circus. De artiesten hebben ook recht op een goede borrel op het einde om de terugkeer van de paarden te vieren.
Prijs
Mail naar info@fiefeestjes.be voor onze tarieven.
Vul het contactformulier in

Fiefeestje is de referentie voor de verjaardag van uw kinderen of voor elke andere gelegenheid. contact dus er is genoeg keuze voor, iedereen.

Heb je toch nog vragen over één of meerdere van deze formules? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

NL