Follow us on

Piratenfeestje

Met een piratenfeestje van Fiefeestjes weet u uw zoon of dochter zeker te verrassen. Met hun vrienden zullen ze een superleuke middag beleven.

Receptie
Kinderen worden welkom geheten, krijgen een leuk cadeauzakje om te versieren en een piratenbadge om op te spelden. Dan is er een gekostumeerd feest. De jarige krijgt een kapiteinskostuum, de andere jongens een piratenkostuum en de meisjes een piratenjurk.
Zoek de piratensleutel
Onze piratenanimator bezocht de kapitein op zijn boot om erachter te komen wat er nodig is om een ​​echte piraat te worden! Piraten doen veel proeven om te bewijzen dat ze echte piraten zijn. Luistertoets, tekentoets, juwelier en nog veel meer...
Vul het contactformulier in

Fiefeestje is de referentie voor de verjaardag van uw kinderen of voor elke andere gelegenheid. contact dus er is genoeg keuze voor, iedereen.

Heb je toch nog vragen over één of meerdere van deze formules? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

NL